Over Vertwenz

Vertwenz staat voor verwennen, Twente en vers en is ontstaan uit liefde voor Twente, koken, eten, een lekker glas wijn met een stukje kaas en verse kwaliteitsproducten. Samen met onze producenten staan wij voor producten die worden gemaakt met respect voor natuur, dieren en mensen. Producten die met passie en verantwoordelijkheid worden gemaakt en waar een eerlijke prijs voor wordt betaald. Eten dat dicht bij de oorsprong blijft. Wij noemen het: OER ETEN.

Lokaal, puur, lekker en gezond van Twentse grond. In onze winkel alleen ambachtelijke streekproducten uit Twente en biologische groente & fruit . Passie en aandacht proef je altijd terug; ze zijn de kern van duurzaamheid. Minder voedselkilometers, geen geknoei en meer smaak. Niets is mooier dan een veeboer, wijnteler, bierbrouwer of molenaar met passie over zijn of haar producten te horen vertellen. Deze verhalen delen we graag.

Twente is de schatkist van Nederland met zijn vele kleinschalige boerderijen vol Twentse streekproducten. Die verdienen een etalage. In onze winkel alleen al meer dan 500 heerlijke streekproducten van meer dan 60 passieleveranciers. Die allen met trots, hart en ziel hun streekproducten telen of produceren. Een lust voor het oog en een sensatie voor je smaakpapillen. Onze passieproducenten kennen we persoonlijk, dat vinden we belangrijker dan keurmerken.

Kijk even binnen via Google Streetview