Twentse Streekpakketten

Voor elke gelegenheid een geschikt streekpakket. Of het nu voor een jubileum, verjaardag, huwelijk, bedankje of wat aans is. Naast een door ons samengesteld pakket is het natuurlijk ook mogelijk om zelf uw pakket samen te stellen. Wij pakken het graag smaakvol voor u in en ook verzenden is mogelijk. Zo zijn er al veel streekpakketten met klanten of de post meegegaan over de Regge en Dinkel het land in of zelfs uit.

Naar de streekpakketten

Van aln’s wat

Ook hebben wij diverse non-food artikelen

Noar van aln’s wat

Twentse Kerstpakketten

Een kerstpakket is een pakket van dank voor de geleverde inzet en diensten in het voorliggende jaar en een symbolische wens van “good goan in het tookommen joar”.  Mag dus best een beetje bijzonder zijn. Wij hebben een aantal mooie en smaakvolle Twentse kerstpakketten voor u gemaakt. Maar u bent natuurlijk ook van harte welkom zelf een kerstpakket samen te stellen. Wie neugt oe!

Naar de kerstpakketten

Biologisch houdbaar pakketten.

Wil je nu is echt heel wat anders dan kun je ook nog kiezen voor een kadopakket gevuld met biologisch houdbare producten. Voor elke gelegenheid een geschikt streekpakket. Of het nu voor een jubileum, verjaardag, huwelijk, bedankje of wat aans is. Naast een door ons samengesteld pakket is het natuurlijk ook mogelijk om zelf uw pakket samen te stellen.

Naar de biologische pakketten