Ingrediƫnten:
Voor de couscous:
1 bloemkool, in roosjes
3 rode bieten, voorgekookt of rauw
1 ui
2 tenen knoflook
handje munt en peterselie, fijn gesneden
handvol hazelnoten (houd een paar apart voor garnituur)
Voor de dressing:
1 kleine citroen, sap en rasp
3 eetlepels hazelnootolie
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel balsamico-azijn
1 theelepel mosterd
zout en peper
Bereiden:
Dit recept heb ik gevonden op: www.dehippevegetarier.nl
Leverdatum 6 t/m 9 Mei :
Raapstelen (Witte Raaf)
Paksoi (Witte Raaf)
Roma Tomaten (Bio)
Witte Kool (Bio)
Rabarber (Bio)
Vorige week:
Bloemkool (Bio)
Komkommer (Bio)
Raapstelen (’t Vreebroek)
Prei (’t Vreebroek)
Sla (Witte Raaf)
Leverdatum 6 t/m 9 mei:
Appels (Oold Bleank)
Peren (Oold Bleank)
Avocado (Bio)
Groene Kiwi (Bio
Vorige week:
Appels (Oold Bleank)
Peren (Oold Bleank)
Bananen (Bio)
Sinaasappels (Bio)