Biologische abonnementen

Meestal blijft het bij een goed voornemen. Ik ga gezonder eten. Wij zorgen en bezorgen graag dit goede voornemen “wekelijks een krat smaakvol en gezond”.  Kwaliteit begint bij goede grond. Dit levert veel smaakvoller groenten & fruit op. Probeer het eens en proef het verschil. Bovendien krijg je dan geen ongewenste ‘troep’ binnen. En is er een groente bij die absoluut niet bij u in de smaak valt, laat het dan weten dan vervangen we die voor een andere groente. We doen alles op de Bornse manier, gin fratsen en flauwekul maar eerlijk en goed spul.

Groente

Wekelijks 4 á 5 zowel bekende als vergeten groenten in het pakket. Vers, biologisch en zoveel mogelijk van het seizoen en uit Twente. Ook om de week is mogelijk.

1 persoon € 5,50/week
2 personen €10,00/week
3 personen € 14,00/week
4 personen € 18,00/week

Fruit

In de fruittas zit minimaal 2 kilo biologisch en/of lokaal fruit  à € 9,00 per week. Met als basis appels en peren, aangevuld met 2 andere soorten fruit die wekelijks wisselen.

Zuivel 

Ook bezorgen we de zuivel van de Schaepmanhoeve uit Tubbergen en de kefir en yoghurt producten van de Raw Milk Company uit de Lutte bij je aan de deur. Dit kan zonder een biologische groente en/of fruit abonnement. Wel is de afname minimaal 2 stuks. Deze producten vindt je in het bestelformulier. (onder: “ik wil wat bijbestellen”).

  • Gratis bij u thuis bezorgd  (Van Almelo tot Enschede).
  • Vraag gerust naar de mogelijkheden als je niet binnen dit bezorg gebied woont.
  • Wekelijks op te zeggen.
  • Vers, biologisch en zoveel mogelijk lokaal en van het seizoen.
  • Maandelijks betalen via automatisch incasso.
  • Uit te breiden met verschillende producten zoals zuivel, aardappels en eieren. Zie hiervoor het “ik wil wat bijbestellen”-formulier.
Ja! Ik wil een abonnement Ik wil het eerst proberen Ik wil wat bijbestellen

Groentepakket deze week (18 - 24 maart)

 Oet Twente: Winterpostelein

 Aubergine

 Prei

Witlof

Koolraap

Dat lijkt mij ook wel wat!

Fruitpakket deze week (18 - 24 maart)

 Appels (oet Twente)

 Peren (oet Twente)

 Granaatappel

 Kiwi’s

Dat lijkt mij ook wel wat!