Ingrediënten:
Voor de couscous:
1 bloemkool, in roosjes
3 rode bieten, voorgekookt of rauw
1 ui
2 tenen knoflook
handje munt en peterselie, fijn gesneden
handvol hazelnoten (houd een paar apart voor garnituur)
Voor de dressing:
1 kleine citroen, sap en rasp
3 eetlepels hazelnootolie
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel balsamico-azijn
1 theelepel mosterd
zout en peper
Bereiden:
Dit recept heb ik gevonden op: www.dehippevegetarier.nl
– Sla / BIO en van de Witte Raaf in Denekamp
– Waspeen / BIO en van de Witte Raaf in Denekamp
– Prei / / BIO en van de Witte Raaf in Denekamp
– Tuinbonen / BIO en van t’Vreebroek in Laren
– Puntpaprika / BIO en van Neerlands bodem
WEEK 30: WOENSDAG 27/07:
– Sla / BIO en van de Witte Raaf in Denekamp
– Waspeen / BIO en van de Witte Raaf in Denekamp
– Prei / / BIO en van de Witte Raaf in Denekamp
– Paksoi / BIO en van Neerlands bodem
– Puntpaprika / BIO en van Neerlands bodem
– Tomaten / BIO en van Neerlands bodem